top of page

Trichoedu Group

Public·22 members

Хтось купував трикотажні топи онлайн, чи варто ризикувати з розміром?

Дівчата, привіт! Замислилась над тим, щоб купити кілька нових топів на літо, але все ніяк не можу наважитись замовити їх онлайн. Мене найбільше хвилює питання розміру. Зазвичай я купую одяг в магазині, де можу все приміряти і переконатися, що мені підходить. А от з онлайн-шопінгом завжди є ризик, що розмір не співпаде і доведеться морочитися з поверненням. Особливо це стосується трикотажних топів, адже вони можуть тягнутися або навпаки, сідати після прання. Хтось вже має досвід з покупкою трикотажних виробів онлайн? Варто взагалі ризикувати?

6 Views

Привіт! Розумію твої сумніви, сама колись так боялася купувати одяг онлайн. Але зараз багато магазинів мають дуже детальні таблиці розмірів, і відгуки покупців допомагають зорієнтуватися. Щодо твого питання про трикотажні топи, то я замовляла декілька нещодавно. Важливо звертати увагу на склад тканини – якщо там багато синтетики, то він може погано тягнутись, а от бавовна зазвичай більш приємна до тіла. Останнім часом дуже часто купую онлайн саме трикотажні топи, бо вибір більший і ціни часто приємніші. Головне, ретельно вивчати опис товару і не лінуватися питати в продавця про розмірні сітки.

@2020 -2025 TrichoEDU

bottom of page